Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

David Fjäll startar företag – med Moneybrother

Publicerad: 3 december 2013, 19:58

David Fjäll och Moneybrother startar företag ihop.

Foto: Pressbild/Dynamo

SVT-sportens David Fjäll ger sig in i sportresebranschen – tillsammans med artisten Anders ”Moneybrother” Wendin. Duon startar företaget Dynamo Sports & Incentives. Men David Fjäll får ändå vara kvar på SVT.


Ämnen i artikeln:

David Fjäll

– Under årens lopp har vi varit på många stora mästerskap och har varje gång pratat om att det borde erbjudas resor som har lite mer känsla, säger David Fjäll i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Det var Anders "Moneybrother" Wendin som hade en tanke om att man kunde göra sportresor på ett annorlunda sätt. Tanken var att vi skulle komma bort från plastglas och klappor på huvudet och istället försöka hitta en upplevelse även utanför sporten, säger David Fjäll vars främsta sportresetips just nu är Berlin.

Det operativa ansvaret i företaget har Frans Rensfelt, med erfarenhet av 20 år i sportresenäringen.

– Mina tre största intressen är musik, resor och sport. Genom Dynamo får jag chansen att jobba aktivt med de två sistnämnda, säger Anders ”Moneybrother” Wendin i pressmeddelandet.

Trots att David Fjäll är med och startar det nya bolaget ska han jobba kvar på SVT. Det säger Dynamos pr-kontakt Christian Albinsson till Resumé.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

David Fjäll

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.