Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

De är nominerade till årets MegAward

Publicerad: 13 februari 2014, 13:56

MegAward hålls på Svenska Mässan i Göteborg i mars.

Priset tilldelas årets förnyare i medievärlden. De tre finalisterna är: Aftonbladet TV, Kvinnohat och Uppsala Nya Tidning. Vinnaren avslöjas den 6 mars.


Ämnen i artikeln:

MegAward

MegAward har skapats för att uppmärksamma en person eller organisation som "med mod och innovationskraft åstadkommit en anmärkningsvärd förnyelse inom mediebranschen".

Aftonbladet TV är nominerat bland annat för att vara en föregångare och standardsättare för TV-formatet. Instagramkontot Kvinnohat för att ta den feministiska frågan till en ny nivå och Uppsala Nya Tidning för att interaktivt använda de digitala möjligheterna i sin kulturjournalistik.   

Finalisterna har valts ut bland ett 40-tal inlämnade bidrag.

Juryn består av Anders Westgårdh, grundare och senior konsult på Welcom, Désirée Maurd, PR-strateg på Forsman & Bodenfors, Gustaf Brusewitz, kommunikationschef för Google i Norden, Lena K Samuelsson, koncerndirektör Schibsted Media Group, Olle Lidbom, vd Oxys, och Åsa Bernlo, ansvarig för Meg och juryns ordförande.

Yasmine Winberg

Redaktör Resumé Insikt

yasmine.winberg@resume.se

Ämnen i artikeln:

MegAward

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.