Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

De är nominerade till Stora Annonsörpriset

Publicerad: 14 april 2014, 13:53

Mats Liedholm, Sveriges Annonsörers styrelseordförande.

Foto: Anna Rut Fridholm.

Berghs, Hyper Island och YouTube har nominerats till Stora Annonsörpriset. Vinnaren presenteras den 29 april.


Ämnen i artikeln:

BerghsSveriges AnnonsörerYoutubeHyper Island

Stora Annonsörpriset delas årligen ut till en person eller en organisation som har gjort en betydelsefull insats för landets annonsörer. Priset utses av Sveriges Annonsörers styrelse.

– Hyper Island och Berghs School of Communication gör båda fantastiska insatser för landets annonsörer genom att erbjuda aktuella utbildningar av hög kvalité, och genom att utbilda morgondagens skarpaste kommunikatörer. YouTube har erbjudit annonsörerna en helt ny plattform att kommunicera på och har varit högst delaktiga i paradigmskiftet, där rörlig bild blir allt mer väsentligt för marknadsföring och kommunikation, säger Mats Liedholm, styrelseordförande och vd på Valora Trade, i ett pressmeddelande.  

Under Stora Annonsörsdagen den 29 april kommer vinnaren presenteras. Under dagen kommer också kommunikationscheferna för politiska partier delta i en debatt som handlar om reklamens värde för samhället.   

Debattörerna är Nina Wadensjö (s), Per Nilsson (m), Mia Widell (kd) och Emma Rung (mp).  

Stora Annonsördagen hålls på Grand Hôtel i Stockholm.

Yasmine Winberg

Redaktör Resumé Insikt

yasmine.winberg@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.