Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

De arbetar på en ledarskapsbok

Publicerad: 23 januari 2013, 11:15

Jan Scherman och Ewa Swartz Grimaldi.

Foto: Björn Elgstrnad. Peter Jönsson. Montage.

Resumé kan berätta att förre TV4-chefen Jan Scherman arbetar på en ledarskapsbok ihop med Eva Swartz Grimaldi, som är före detta programdirektör på TV4. Jan Scherman ger följande kommentar: – Ewa och jag talar om både det ena och det andra och det får visa sig vad det leder till. Jag har ju inte gjort någon hemlighet av att jag skriver böcker, säger han.


Ämnen i artikeln:

Jan SchermanNorstedtsNatur & Kultur

Resumé kan berätta att förre TV4-chefen Jan Scherman arbetar på en  ledarskapsbok ihop TV4:s förre programdirektör numera ordförande för  Norstedts, Ewa Swartz Grimaldi:

– Saken är väldigt enkel. Jag tänker  inte säga något annat än att jag och Ewa talar om både det ena och det  andra och det får visa sig vad det leder till, säger Jan Scherman.

Han sticker heller inte under stol med att han har författarambitioner:
– Jag har ju inte gjort någon hemlighet av att jag skriver böcker precis, säger Jan Scherman.

Ewa Swartz Grimaldi ger följande kommentar:
– Vi  gillar varandra och har jobbat mycket ihop och vi brukar tala mycket om  ledarskap. Så det låter som en kul idé. Den måste jag ta upp med Jan  Scherman, haha, säger hon.

Hon har ett tidigare förflutet som vd hos Natur & Kultur, men har blivit ordförande för Norstedts från och med årsskiftet.

Då  Resumé talar med de både förlagen om vem som egentligen ska ge ut  ledarskapsboken uppger man sig inte känna till att duon har en sådan bok  på gång.

Karl-Johan Byttner

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.