Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

De erbjuder bevakning av det som sägs i etermedier

Publicerad: 14 mars 2017, 10:26

Tor Rauden Källstigen, Robin Tuorda och Håkan Waara från Signal Signal.

Foto: Pressbild

Meltwater ingår samarbete med startupen Signal Signal. De kan därmed erbjuda analyser av omnämnanden i podcasts, radio, TV och Youtube-kanaler.

Ämnen i artikeln:

Signal SignalMeltwaterTor Rauden Källstigen

FT

Fredrik Thambert


Resumé har tidigare berättat om Signal Signal vars revolutionerande teknik gör det möjligt att omvärldsbevaka det talade ordet. Nu har bolaget skrivit på sitt första försäljningspartnerskap med Meltwater.
– Vi är superstolta att branschledande Meltwater blir vår första försäljningspartner. Det är ett tecken i tiden att talmediebevakning nu når marknaden på bred front. Samarbetet ökar radikalt vår kapacitet att leverera unika insikter om influencermedia – till massor av nya kunder, säger Tor Rauden Källstigen, grundare och vd på Signal Signal, i ett pressmeddelande.

Signal Signal har redan i dagsläget kunder i form av kommunikationschefer på exempelvis Bauer Media, Microsoft, Malmö Stad, Max Hamburgare och Postkodlotteriet. Nu får även Meltwater möjligheten att erbjuda sina kunder en mer omfattande mediebevakning.
– Det nya partnerskapet möjliggör att Meltwater bevakar ännu fler källor, till exempel podcasts och Youtube, säger Sophie Hedestad, marknadschef på Meltwater i Sverige.

Tor Rauden Källstigen:
– 2017 blir året då talad mediebevakning slår igenom på bred front. Vi hade aldrig kunnat ana att resan från prototyp, via lansering, till entusiastiska kunder, skulle gå så här fort. Nu tar vi nästa steg och tar in kapital för att skala upp verksamheten.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev