Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

De gör filmen om Håkan Hellström

Publicerad: 12 april 2012, 11:28

Björn Stein och Måns Mårlind.

Foto: Resumé.

Arbetet med spelfilmen om Håkan Hellström är i full gång. För regin står den framgångsrika duon Björn Stein och Måns Mårlind, som även gjort reklamfilmer ihop. –Filmen ska vara som en Håkan Hellström-låt: full av energi och emotion, väcka skratt och gråt, säger Måns Mårlind till GP.


Ämnen i artikeln:

Måns MårlindHåkan HellströmBjörn Stein

Måns Mårlind och Björn Stein ligger bakom filmer som "Disco Kung Fu", "Shelter", "Storm", tv-serien "Snapphanar" och deras senaste Hollywood-succé "Underworld: Awakening".  

De har även gjort reklamfilmer ihop för kunder som bland annat Svenska Spel/Triss, Loka och Ikea.

–  Nu handlar det om att få till manus och hitta rätt skådespelare. Men vi hoppas kunna gå igång ganska snart, säger Måns Mårlind till GP om den kommande Håkan Hellström-filmen.

– Alla älskar honom (Håkan Hellström) och manusets ambition är förstås att vara av samma kvalitet.

Produktionsbolaget letar efter två killar och två tjejer i åldern 18-26 år till filmens fyra huvudroller. Kraven på killarna är ska vara bra på att spela trummor och gitarr, och tjejerna ska kunna sjunga och spela gitarr "alternatvt vara duktiga på boxning".

Ansvarig producent är David Olsson på Acne Film.

Se  Björn Steins och Måns Mårlinds reklamfilmer här

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.