Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

De kan vinna Tidskriftspriset 2016

Publicerad: 21 september 2016, 11:45

Foto: Andreas Elgstrand, montage.

I dag presenteras nomineringarna inför Sveriges Tidskrifters årliga utmärkelse. Chef, Politism och Resumé bland de nominerade titlarna.


De första nomineringarna till Tidskriftspriset 2016 är klara. De nominerade har tagits fram av en jury som sats samman av Sveriges Tidskrifter. Galan äger rum på Circus den 25 oktober och då delas 12 priser ut.

– Det händer otroligt mycket i tidskriftsbranschen just nu vilket återspeglas i alla nominerade kandidater. De nomineringar vi släpper idag innehåller dessutom personer och titlar som är med och stakar ut nya vägar för branschen på olika sätt, säger Kerstin Neld, vd Sveriges Tidskrifter.

Här är nomineringarna:

Årets Journalist
Thomas Arnroth, KIT
Åsa Erlandsson, Svensk Polis
Mattias Göransson, Magasinet Filter
Ann Lagerström, Modern Psykologi

Årets Digitala Tidskrift Fackpress
Chef
Hem & Hyra
Journalisten
Resumé

Årets Digitala Tidskrift Populärpress
Elle Decoration
Frida
KIT
Politism

Här är nomineringstexterna till Årets Digitala Tidskrift Fackpress:

Chef
Chef.se är lika delar nyheter som verktygslåda för kunskapstörstande chefer och personalvetare som vill utvecklas i sina jobb. Affärs- och produktutvecklingen går hand i hand på ett inspirerande sätt.

Hem & Hyra
Tioårsjubilerande Hem & Hyra har allt annat än stagnerat. Deras ledande journalistik från hela landet är angelägen och sprids vidare i många andra medier.

Journalisten
Journalisten.se är ett självklart nav för landets journalister. Ständigt uppdaterad, sammanfattande och fördjupande, utforskandes nya format som tv och podd.

Resumé
Resumé.se är en trogen vän för alla i mediebranschen. Nyfiket utforskar de nya affärsidéer både i sin journalistiska bevakning och i den egna verksamheten.

Björn Wallenberg

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.