Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Deportivo blir DI-gasell

Publicerad: 30 oktober 2014, 11:19

DI-gasellen har blivit lite av en institution hos Dagens Industri. Nu står det klart att hybridbyrån Deportivo med vd Mattias Ronge i spetsen har utsetts till ett gasellföretag.


Ämnen i artikeln:

Mattias RongeDeportivo

– Vi har fått en del beröm för hur vi arbetar med förtjänad uppmärksamhet för våra kunder, genom kreativa priser och annat. Men det här är första gången den affärsmässiga aspekten lyfts, säger Mattias Ronge, vd på Deportivo i en kommentar.

DI har en rad kriterier för att ett företag ska kunna kvalificera sig som gasell – alltifrån att företaget har omsatt minst 10 miljoner kronor under det sista räkenskapsåret och har minst tio anställda till att det har fördubblat omsättningen mellan det senaste räkenskapsåret jämfört med året dessförinnan.

Företaget ska också ha vuxit organiskt – det vill säga inte genom förvärv och fusioner.

– Vi är oerhört glada och hedrade över detta. Vi har haft svarta siffror och en tillväxt på runt 40 procent i genomsnitt varje år sedan starten, bland annat genom en bra positionering och ett tydligt erbjudande, säger Mattias Ronge i en kommentar.

Karl-Johan Byttner

Ämnen i artikeln:

Mattias RongeDeportivo

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.