Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

”Det är en supervärvning”

Publicerad: 31 maj 2013, 09:42

Otto Sjöberg.

Foto: Erik Esbjörnsson.

Otto Sjöberg, tidigare chefredaktör och vd, tar plats i OTW Televisions styrelse under den nyligen tillträdda vd:n Magnus Ringmar. – Det är en supervärvning. Otto har en unik bredd och kommer med sin strategiska kompetens att tillföra ytterligare spets till vårt tv-erbjudande, säger Martin Alsander, vd för Stampen Media Partner och styrelseordförande i OTW Television.


Ämnen i artikeln:

Otto SjöbergOTW

Otto Sjöberg var chefredaktör för Expressen 2002 till januari 2009. Därefter blev han vd för TV4:s och Expressens samägda mobilbolag Mobilab. Numera driver han det egna konsultbolaget Media(r)evolution.

Han har även ett förflutet som utvecklare av sajter, på Aftonbladet.se och på TV4 Interaktiv när det begav sig.

Nu ser han fram emot styrelseuppdraget i OTW TV.

–  Det ska bli skitkul! Möjligheterna och utmaningarna för tv-branschen  har förändrats. I dag handlar det om att möta publiken, och därmed kunna  formatutveckla, i flera samtida kanaler. På det området är OTW en  föregångare med sin kompetens inom såväl print som digitala medier,  säger Otto Sjöberg i ett pressmeddelande.

I veckan blev det även klart att Emma af Robson, försäljningschef på  DN, ska ansvara för gemensamma säljsamarbeten inom hela Stampen Media  Partner samt att Anders Knave och Andreas Erenius lämnar OTW.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Otto SjöbergOTW

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.