Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

”Det är framtidens tv-sajt”

Publicerad: 27 juni 2012, 11:19

Nya sajten.

I dag är det premiär för nydesignade TV4.se. Fokus ligger på bättre miljö för rörligt material och på användarvänlighet.


Ämnen i artikeln:

Cecilia Beck-FriisTV4

Utvecklingsarbetet har pågått i ett år.

TV4 presenterar den nya sajten som ”en ljusare, luftigare och modernare sajt”.

– Nya TV4.se är  framtidens tv-sajt, där vår publik kan ta del av vårt breda  programinnehåll och fördjupa sitt engagemang före, under och efter våra  sändningar. Vi har haft den växande mobilkonsumtionen som utgångspunkt  för sajten, och  även gjort det enklare att hitta och konsumera allt vårt rörliga  innehåll. TV4.se och TV4 Play utgör navet i vår digitala strategi, som  bygger på att tillgängliggöra och interagera kring vårt rörliga innehåll  och därigenom skapa nya möjligheter att knyta ihop  vårt utbud med både användare och annonsörer, säger Cecilia Beck-Friis, direktör TV4 Digitala medier, i en kommentar.

– Lanseringen av nya TV4.se är det första steget i ett långsiktigt arbete. Under hösten fyller vi på  med ännu mer funktionalitet, ännu bättre liveupplevelser och fler  varianter av programsajter, ämnes- och personsidor. Parallellt arbetar  vi även på att uppdatera och stärka TV4 Play i syfte att förbättra  användarupplevelsen ännu mer.

Publiceringssystemet är egenutvecklat av TV4. Och webbyrån Daytona har varit med i utformningen av sajten.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Cecilia Beck-FriisTV4

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.