Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

”Det är med viss sorg jag slutar som vd”

Publicerad: 4 september 2014, 13:04

Bonnier har nu bekräftat Resumés uppgifter om att Gunilla Herlitz har blivit ny vd för DI – hon har nyligen även blivit vd för Expressen. DI:s nuvarande vd, Henrik Stangel, blir i stället ansvarig för annonsaffären hos DN, Expressen och just DI.


Ämnen i artikeln:

Gunilla HerlitzBonnierExpressenHenrik Stangel

- Det är givetvis med viss sorg jag lämnar helhetsansvaret för Di som är en fantastisk organisation och tidning, men det är även med en glädje och spänning som jag tar mig an att leda utvecklingen av våra affärer, säger Henrik Stangel till Resumé.

Han berättar också att räknar med att inkludera sponsor/konferens och stora delar av Partneraffären med bolagsförvärv som Insplanet, HittaHem och Fakturainfo.

- Det är en ynnest att få vara en del av den omvandling vår bransch går igenom – spännande och utmanande, säger Henrik Stangel till Resumé.

Bonnier News bildar också en gemensam affärsområdesledning för DN, Expressen och DI per den 1 oktober där Henrik Stangel blir en av medlemmarna tillsammans med Gunilla Herlitz, som numera är vd för samtliga tre tidningar.

Karl-Johan Byttner

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.