Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Det är värsta lekstugan

Publicerad: 7 oktober 2011, 11:56

Reklambyråbossen och stå upp-komikern Patrik Larsson blir kommentator för TV6 nya Waterwörld tillsammans med Måns Möller. – Det blir en hel del knäckta näsben och vattenfyllda lungor, säger han till Resume.se.


Ämnen i artikeln:

Patrik LarssonTV6

Patrik Larsson.

I mitten av månaden är det premiär för TV6 nya actionprogram-satsning Waterwörld som kommer att ledas av Eva ”Kräk-Eva” Nazemson. Kommentatorer i studion blir Måns Möller tillsammans med Patrik Larsson, regissör och ägare av Flickorna Larsson.
– Förutom att jag jobbar med reklam så sysslar jag en hel del med stå upp-komik. Det är askul att kunna kombinera de två, de gifter sig ganska bra, säger Patrik Larsson till Resume.se.

Vad kan man vänta sig av programmet?
–Programmet kommer att innehålla en  hel del del knäckta näsben och vatten i lungorna. Jag tror att målgruppen kommer att gilla det.

Hur kommer det sig att det blev just du som kommenterar?
– Måns Möller är min bästa vän och han ville ha med mig. Jag blev jätteglad över att bli tillfrågad. Det känns som ett kul sidoprojekt.

Hur fungerar samspelet med Måns Möller?
– Grymt bra. Det är värsta lekstugan, lite som att ha föräldrafritt. Vi får nästan göra som vi vill. Det är ju ett actionprogram så man blir rätt uppe i varv. Munnen går hela tiden.

Hans Wiklund och Felix Herngren kommenterade ju Kanal 5:s Wipe Out. Kan man vänta sig något liknande från er?
– Det kommer att bli mycket mer tempo nu.

På lördag medverkar Patrik Larsson Extra Extra, som tidigare leddes av vapendragaren Måns Möller.

Christian Ström

Ämnen i artikeln:

Patrik LarssonTV6

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.