Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

”Det blir en svulstig rysk berättelse”

Publicerad: 6 februari 2014, 16:12

Göran Zachrisson.

Foto: Foto: Viasat/Karl Nordlund

I morgon tänds den olympiska elden i Sotji. – Vi kommer att få se en makalös, välplanerad, känslosam och svulstig rysk berättelse, säger Göran Zachrisson som ska guida tittarna igenom invigningsceremonin.


Ämnen i artikeln:

TV3MTGViasat

Viasats Ola Wenström, Anja Pärson och Göran Zachrisson kommenterar invigningen i morgon, fredag, med start 17.00 i TV3 och Viaplay.se/os.

Göran Zachrisson bevakade sitt första olympiska spel 1972 i Sapporo, och väntar sig ett politiskt skådespel.

– Vi får inte glömma bort att det president Putin uppenbarligen vill göra är att ena Ryssland med sina 150 olika etniska grupper genom att berätta hela Rysslands historia. Det kommer inte att göra den lättare att förstå för oss andra. Men själva presentationen är makalös, med människor som förberett sig under minst ett år för detta, säger Zachrisson i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Det har pågått en tävling som är underförstådd sedan 776 år f.Kr., och nu ska Putin bräcka London, som skulle bräcka Peking som skulle bräcka Atlanta och så vidare.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

TV3MTGViasat

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.