Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

”Det blir ett lilla Almedalen”

Publicerad: 3 april 2013, 06:44

Christina Lundell.

Foto: Expressen.

S-kongressen, som inleds i dag, blir ytterligare ett test för kvällstidningarnas utökade satsningar på livesändningar. – Det blir ett lilla Almedalen. Vi kommer att ha en monter där vi gör live-tv, chattar och gör vanlig papperstidning. Alla ledande politiker kommer dit, en del flera gånger, säger Expressens projektredaktör Christina Lundell.


Kvällstidningarna spänner musklerna med sina nya live-studios som bjuder på fullmatade sändningar om aktuella ämnen.

Aftonbladet blåser på ordentligt med ordentligt bemannad live-tv på plats från S-kongressen och i studion i dag och i kväll, liksom konkurrenten Expressen som också ska göra fyra sidor om kongresen i tidningen varje dag.

– Livesänd tv är en av våra största satsningar just nu, och därför känns  det självklart att bevaka S-kongressen på detta sätt. Förutom våra egna  sändningar kan besökare på sajten också att kunna se kongressens egna  sändning på Expressen.se, säger Anna Rastner, redaktionschef för  Expressens Digitala Medier.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.