Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

”Det blir ingen alkohol för mig”

Publicerad: 25 maj 2012, 10:49

Amanda Schulman i ett av vårens avsnitt.

Foto: Aftonbladet.

Tv-systrarna Amanda Schulman och Hannah Widell har gjort succé på Aftonbladet.se med programmet ”På middag hos Hannah & Amanda”. Nu är det klart att det blir en fortsättning i höst. – Då blir det ingen alkohol för mig (skratt), säger Amanda Schulman som ska ha sitt andra barn i oktober.


Ämnen i artikeln:

Amanda SchulmanHannah Widell

Amanda Schulman och Hannah Widell är huvudpersoner i Aftonbladets livsstilssatsning C/O Hannah och Amanda där de har en sajt, bloggar och webbtv-tv-programmet "På middag hos Hannah & Amanda", producerat av Amanda Schulmans svåger Calle Schulman (Hard Hat).

Thomas Bodström, Pernilla Wahlgren, Christer Sandelin och Camilla Läckberg har varit några av gästerna under vårens premiärsäsong.

Nu är det klart att det blir en andra säsong i höst.

–       "På middag hos Hannah & Amanda" ligger helt rätt i tiden med två starka kvinnliga programledare och förebilder. Programmet har snittat strax över 100 000 sidvisningar per program och ligger helt rätt i målgruppen kvinnor mellan 30-45 år, vilket är en viktig grupp för Aftonbladet att nå. När tittare uttrycker sig som "äntligen" och "jag vill bara bli kompis med er" så vet vi att vi har kommit rätt, säger Nina Johansson, projektledare för satsningen.

Inspelningarna kommer att äga rum i augusti.

–       Den första säsongen har varit helt fantastisk, det är alltid svårt att sätta ett nytt format, det tar ju alltid tid, men det har gått jättebra, säger Amanda Schulman och fortsätter:

–       Nu ska vi försöka göra allt lite, lite bättre i andra säsongen.

Formatet bygger på att kändisgästerna öppnar upp sig och slappnar av i hemmiljön.

–       Hela grejen är att man måste släppa loss, det är då det blir bra, säger Amanda Schulman som inte pekar ut någon speciell drömgäst.

Själv kommer hon inte att ta något glas vin till maten eftersom hon är gravid. Hon väntar sitt andra barn med maken Alex Schulman. Nedkomst är beräknad till oktober.

– Det blir ingen alkohol för mig (skratt).  Men det får jag förhoppningsvis ta igen i säsong tre, säger Amanda Schulman.

Magnus Helander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.