Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

”Det passar mig perfekt”

Publicerad: 20 april 2012, 09:43

Ebba von Sydow.

Foto: SVT.

I går avslöjade Resume.se att SVT får sända prinsessan Estelles dop och att Ebba von Sydow blir programledare. Nu berättar SVT-profilen om uppdraget. –Det är förstås ett uppdrag som passar mig perfekt, säger hon till Resume.se.


Ämnen i artikeln:

Ebba von SydowEstelle

Ebba von Sydow var en av SVT:s programledare i samband med kronprinsessbröllopet. Nu får hon förnyat förtroende när SVT sänder prinsessan Estelles dop som äger rum den 22 maj i Storkyrkan.

Ebba von Sydow kommer även att leda ett införprogram.  

–Det känns förstås jättekul, spännande och utmanande, säger Ebba von Sydow om uppdraget.  

–Jag fick frågan och tvekade inte på att tacka ja. Det är förstås ett uppdrag som passar mig perfekt. Jag har erfarenheterna från bröllopssändningarna som var i lite större skala än det här och i somras döpte vi vår egen lilla prinsessa, Marianne.  

Du som har egna erfaranheter av dop, har du något tips till Victoria och Daniel?
–Det är ju svårt med musikvalet. Victoria och Daniel överraskade ju med Björn Skifs och Agnes i kyrkan på bröllopet. Det blir spännande att se vad de väljer denna gång.  

–Hade jag fått min dröm uppfylld på dopet i somras hade Håkan Hellström sjungit.

Vad ska du i övrigt göra framöver?
–Nästa vecka släpper jag en bok tillsammans med min syster – "Sommar med systrarna von Sydow˝. Det är en kokbok för sommarens fester och den har redan blivit en bloggsnackis. Det kan också gara början på ett nytt imperium, så se upp Martha Stewart!

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Ebba von SydowEstelle

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.