Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Diktatorns oväntade ”besök” – en världssnackis

Publicerad: 8 april 2013, 09:16

Micke Leijnegard bredvid...Nordkoreas diktator Kim Jong Un.

Foto: SVT.

SVT:s Micke Leijnegard får oväntat sällskap i studion – av Nordkoreas diktator Kim Jong Un... Det lustiga klippet har fått stor spridning i sociala medier och har nu även plockats upp av amerikanska Huffington Post.


Ämnen i artikeln:

SVT

Nyheten om grafik-slumpen har fått ett stort genomslag globalt. I grafiken är Kim Jong Un placerad så att det ser ut som att han sitter i SVT-studion bredvid programledaren Micke Leijnegard.

Han tycker själv att det är en rolig grej.

– Det är en underbar liten bieffekt av det jobb jag har, att få "sitta" bredvid honom, säger Micke Leijnegard till Resumé.

– Det har också drivits med Gomorron Sverige i Robins, mycket kan hända i  direktsändning. Men det är ju en snygg bild, plötsligt är vi tre programledare i studion, fortsätter han.

Hur var det då att "sitta bredvid" Nordkoreas diktator i studion?
– Jag var ju inte helt medveten om det. Om det varit på riktigt hade jag bett Kim Jong Un sitta mitt emot mig, det hade nog kunnat bli en intressant intervju, svarar Micke Leijnegard.

Linda Myrin

Ämnen i artikeln:

SVT

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.