Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Direktpress lanserar tre veckotidningar

Publicerad: 21 augusti 2015, 09:32

Direktpress har startat 17 tidningar i år.

Foto: Skärmdump

Direktpress skrotar månadstidningen Norra Sidan och startar istället tre nya veckoeditioner som täcker norra Stockholm. De nya tidningarna får namnen Vi i Tensta, Vi i Rinkeby och Vi i Kista.


Ämnen i artikeln:

DirektpressDirektPress Stockholm

– Det är en följd av Direktpress expansion i hela Stockholms kommun. Nu kan vi erbjuda veckotidningar i hela Stockholm, säger Jukka Tuurala, vd och ansvarig utgivare på tidningarna, till Resumé.

Den totala upplagan ligger på 28 000 exemplar, där den största delen går ut i Kista. 2 300 tidningar delas även ut i ställ i området.

– Vi har haft införsäljning under ett par månader och lyckats relativt bra. Behovet av en tidning med veckoutgivning är stort. Vi har en grund att stå på med bland annat livsmedelsannonsörer och bostadsannonsörer.

Med nytillskotten har Direktpress bara i år startat 17 nya gratistidningar och nu har 31 tidningar i Stockholmsområdet. De har även gjort en digital satsning med lanseringen av Stockholmdirekt.se.

Julia Lundin

Redaktör Resumé Insikt

julia.lundin@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.