Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Direktpress satsar på tre nya lokaltidningar

Publicerad: 15 januari 2015, 09:19

Startar tidningar.

Foto: Skärmdump från Direktpress sajt.

Direktpress startar tre nya lokaltidningar från och med den 17 januari: Vi i Solna, Vi i Sundbyberg och Södra Sidan Huddinge.


Ämnen i artikeln:

Direktpress

Den nya satsningen beror bland annat på nybyggnationen i Solna och Sundbyberg.

– Vi vill hjälpa både gamla och nya boende i Solna och Sundbyberg att följa sin kommun i snabb förändring. Vår redaktion ligger på Ankdammsgatan och vi kommer att jobba stenhårt för att bringa ljus i den nyhetsskugga som de mindre kommunerna i Storstockholm lätt hamnar i. Upplagan i Solna är 44 000 ex och i Sundbyberg 25 000 ex, säger Jukka Tuurala, vd och ansvarig utgivare för Vi i Solna och Vi i Sundbyberg, i ett pressmeddelande.

Södra Sidan Huddinge skapas efter att samma motsvarighet för Skärholmen/Norsborg sedan starten 2006 enligt Direktpress själva fått bra gensvar för sin medborgarjournalistik.

– 2013 etablerade vi Södra Sidan i Botkyrka och har fått ett väldigt positivt mottagande. Vi är glada att nu få jobba ihop med över 40 000 nya läsare i Huddinge och Salem. Huddinge är en av länets snabbast växande kommuner som bland annat rymmer de expansiva knutpunkterna Flemingsberg och Kungens Kurva, säger Petter Beckman, vd och ansvarig utgivare för Södra Sidan.

Yasmine Winberg

Redaktör Resumé Insikt

yasmine.winberg@resume.se

Ämnen i artikeln:

Direktpress

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.