Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Discoverys firande efter bråket: ”Com Hem, vi börjar om igen”

Publicerad: 14 september 2017, 08:28

Barbados sångare Mathias Holmgren bjuder på sång till frukost.

På den trettonde dagen med svart i rutan kom Discovery Networks och Com Hem/Boxer fram till ett avtal. Det firande tv-huset med en passande schlagerdänga till frukost.


Ämnen i artikeln:

Com HemBoxerDiscovery Networks SwedenDan PanasKanal 5

Bråket mellan Discovery Networks Sweden, med Kanal 5 och Eurosport, och operatören Com Hem/Boxer har varit en medial såpa de senaste två veckorna. Men igår kväll kunde de båda parterna till slut enas om ett nytt avtal.

För att fira bjöd Discovery in Barbados sångare Mathias Holmgren till en gemensam frukost. Han sjöng den klassiska låten "Kom hem" med en passande twist:

"Com hem, vi börjar om igen.
Vi glömmer allt, där ute är det så kallt.
Com hem, försök på nytt igen.
Jag ger dig allt, om du vill vara min vän."

Presschefen Dan Panas förevigade framträdandet i ett videoklipp (se nedan).
– Det var en härlig mysfrukost arrangerad av vår eminenta employer branding-ansvariga Rebecca Broni och Maria Larsson. Det är förstås till allas stora glädje att vi är tillbaka och tillgängliga för hela svenska folket. Vi har fått till ett avtal där Com Hem tydligt visar att de sätter värde på vårt innehåll. Det är ett bra avtal för oss, svensk innehållsindustri och Com Hem, men framförallt för tittarna som får tillbaka våra storsatsande kanaler igen, säger han.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.