Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

DN gör tre nya magasin

Publicerad: 12 april 2017, 07:03

Dagens Nyheter lanserar magasinen DN Hemma, DN Resor och DN Mat & Dryck. Bakom produktionen står nybildade Bonnier News Lifestyle.


Ämnen i artikeln:

Dagens NyheterAnna-Clara WelanderPeter WolodarskiBonnier News

Bonnier News Lifestyle är från början sprunget ur Expressens bilageverksamhet. Nu hjälper de koncernkollegan Dagens Nyheter med tre nya magasin.
– Det är roligt om vi kan bidra till att ge Dagens Nyheters läsare extra läsning till helgen. Det här är ett exempel på när det djupare samarbetet inom Bonnier News ger mervärde åt både läsare och annonsörer, säger Anna-Clara Welander, chef för Bonnier News Lifestyle, i en kommentar.

Första utgåvan av inredningsmagasinet DN Hemma ger ut söndag 23 april.
– Vi vet att det finns ett stort intresse bland våra läsare för dessa ämnen. Därför är det mycket glädjande att vi kan göra denna satsning tillsammans med Bonnier News Lifestyle, som ger mer till våra prenumeranter än vad de får i dag, säger Peter Wolodarski, chefredaktör för Dagens Nyheter.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.