Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

DN utökar kommentarsmöjligheterna

Publicerad: 4 oktober 2017, 09:30

Foto: Faksimil

Dagens Nyheter utökar kommentarsfälten. Nu ska läsare även kunna kommentera på ledar-, kultur- och DN STHLM-texter.


Ämnen i artikeln:

Dagens Nyheter

Sedan augusti samarbetar Dagens Nyheter med kommentarsplattformen Ifrågasätt. För att kommentera via plattformen måste personen identifiera sig med hjälp av person- och postnummer. Om användaren vill registrera sig med sitt eget namn eller ett alias är upp till hen.

Sedan införandet har man kunnat kommentera på ett urval av artiklar, ett urval som nu breddas. I framtiden kommer Dagens Nyheters läsare kunna kommentera på artiklar från ledar-, kultur- och DN STHLM-redaktionerna.

– Under DN:s test som nu pågått i nästan två månader har vi kunnat konstatera att vår kommentarslösning fungerar som den ska. Vi ser nu fram emot att tillsammans med DN få öppna upp för ett större flöde av kommentarer där ännu fler personer kan engagera sig, säger Gustav Hjärn, grundare och vd för Ifrågasätt.

Sedan tidigare samarbetar Ifrågasätt även med Gota Media genom Barometerns debatt- och insändarsidor. Man har även haft ett samarbete med nyhetsmagasinet Fokus.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Dagens Nyheter

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.