Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Domän-kupp mot Blondinbella

Publicerad: 4 mars 2011, 11:25

Inför lanseringen av Isabella ”Blondinbella” Löwengrips magasin Egoboost Magazine har en person hunnit regga flera sajter med samma och liknande namn. Personen har kontaktat tidningens förlag och vill nu att de ska köpa domänerna av honom. – Vi för diskussioner med den här personen nu, säger Daniel Andersson Alm, vd på Moderna Tidskrifter.


Ämnen i artikeln:

Egoboost MagazineModerna Tidskrifter

Isabella ”Blondinbella” Löwengrip. Foto: Kanal 5.

Den 26 april lanserar Moderna Tidskrifter tidningen Egoboost Magazine tillsammans med bloggerskan Isabella ”Blondinbella” Löwengrip som ska fronta på omslaget.

Prenumerationsförsäljningen, via Blondinbella.se, har startat och trycket uppges vara stort.

Men nu har Blondinbella och förlaget utsatts för en kupp. En privatperson hann före förlaget med att registrera domänerna Egoboostmagazine.se och Egoboost.se. Dessutom skriver Blondinbella på Twitter:

”Någon har reggat isabellalowengrip.se, kan någon hjälpa mig att se vem personen är? Behöver köpa tillbaka”.

Daniel Andersson Alm, vd på Moderna Tidskrifter:

– Den här personen hann före oss med att registrera domänerna och nu har han kontaktat oss – han vill att vi ska köpa dem av honom. Men det är registrerade varumärken så han ska inte kunna få göra så här. Vi för diskussioner med honom nu, säger Daniel Andersson Alm.

Magnus Helander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.