fredag31 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Douglas Roos startar entreprenörssajt

Publicerad: 9 november 2011, 15:43

Entreprenör24 är den nya satsningen från Nyheter24-gruppen. Som namnet antyder är det en entreprenörssajt och initiativtagaren Douglas Roos ska själv vara delaktig.

Ämnen i artikeln:

Douglas RoosNyheter24-gruppen

EV

Emanuel Videla


Den nya sajten lanseras i dag i betaversion.

– Jag bli ofta kontaktad av entreprenörer som har olika praktiska frågor. Och det finns egentligen inget naturligt ställe där man kan få svar på sina frågor. Visionen med den här sajten är just att kunna ge svar. Det ska bli en digital samlingsplats av entreprenörer, för entreprenörer, säger Douglas Roos, grundare och arbetande styrelseordförande i Nyheter24-gruppen till Resume.se.

Sajten ska innehålla bland annat artiklar, tips och en faktabank. Douglas Roos kommer själv att videoblogga på sajten och Jessica Löfström, Pontus Frithiof och Håkan Alfon gör honom sällskap som videobloggare.  Till sajten har man även knutit bland annat Ola Ahlvarsson, Mats Gabrielsson och Anna Carrfors Bråkenhielm.

Intresset från annonsörerna ser positivt ut, enligt Douglas Roos.

– Det ser bra ut. Vi har några med oss redan nu från början, säger Douglas Roos och räknar upp Visma, Swedbank och Dell.

Hur många besökare siktar ni på?

– Det här är saker som man får höra om man inte klarar målen, haha. Men vi hoppas på att Entreprenör24 inom ett år ska ha över 300 000 besökare i veckan och att 100 000 ska vara unika, säger Douglas Roos.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev