Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Drar i gång bolag för butikskoncept

Publicerad: 26 november 2015, 10:33

Nina Lindholm, vd och Arijana Krnjic, inredningsarkitekt.

Koncernen We Are More breddar sin verksamhet genom att starta ett nytt dotterbolag som ska fokusera på butikskoncept.


Ämnen i artikeln:

We Are More

Sedan tidigare ingår kommunikationsbyråerna Relevent och Reagent, Insight och bemanningsföretaget Hiring inom koncernen We Are More. Nu stärks erbjudandet med det femte dotterbolaget We Are Visual. Tanken är att bolaget ska erbjuda butiksutveckling och merchandising som möjliggör en nära interaktion med kunden.

Till satsningen har Nina Lindholm rekryterats från Lindex, där hon jobbat som visual merchyandising manager. Hon blir bolagets nya vd.

– Framtidens konsumtion handlar om att möta kunderna var de än befinner sig och när de än önskar konsumera. I en snar framtid kommer vi ta del av alltfler virtuella och tekniska lösningar som öppnar upp för helt nya möjligheter. Vi vill hjälpa våra uppdragsgivare att leverera en kundupplevelse i alla led, vare sig det handlar om ett digitalt showroom eller en fysisk butik. Att få utveckla detta tillsammans med We Are More känns fantastiskt roligt, kommenterar Nina Lindholm.

Yasmine Winberg

Redaktör Resumé Insikt

yasmine.winberg@resume.se

Ämnen i artikeln:

We Are More

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.