Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

E24 In Memoriam

Publicerad: 16 april 2012, 12:00

SvD:s nya näringslivssajt Nliv har premiär på tisdag denna vecka. SvD:s teknikchef har skapat ett Youtube-klipp som visar hela E24:s historia från lanseringen 2005 fram till nedläggningen.


Ämnen i artikeln:

SvDNlivOlle Zachrison

– Jag tycker att det är en fantastisk summering av all den fina affärsjournalistik som har gjorts under de här åren, Olle Zachrison, chef för SvD Näringsliv samt chef för Nliv.seSvD:s näringslivssajt E24 går i graven på tisdag denna vecka och ersätts av nya Nliv.

Så här sade SvD-chefen Olle Zachrison till Resume.se i förra veckan:
"Vi ska låta starka profiler som Andreas Cervenka och Carolina Neurath  skriva för sajten varje dag. Vi slipper även grumligheten med två sajter  som konkurrerar med varandra".

Som en nostalgitripp har SvD:s  teknikchef Johan Möller lagt ut ett Youtube-klipp där användaren får se  en veckas E24-nyheter per sekund fladdra förbi.

Det vill säga från dess att sajten öppnade den 4 oktober 2005 tills att den nu läggs ned:
– Jag ser fram emot morgondagens lansering av Nliv.se och hoppas verkligen  att besökarna följer med oss till den nya sajten, säger Olle Zachrison.

Karl-Johan Byttner

Ämnen i artikeln:

SvDNlivOlle Zachrison

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.