Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Efter alla skandaler: Nu omplaceras GP:s onlinechef

Publicerad: 13 september 2016, 10:32

Han har varit inlblandad i konflikter på GP under våren. Nu har ledningen beslutat att omplacera onlinechefen Markus Hankins.


Ämnen i artikeln:

GPMarkus Hankins

I dag kallade GP:s ledning all redaktionell personal till ett stormöte om den senaste tidens händelser på tidningen. Mötet hölls med anledning av konflikter kopplade till GP:s onlinechef Markus Hankins. Under våren kritiserades han hårt sedan han filmat berusade kollegor under ett krogbesök och lagt ut live på Facebook. Något som fick facket att ryta till.

I augusti hamnade Markus Hankins i blåsväder igen när en reporter på GP sjukskrevs efter att Markus Hankins verbalt utsatt denne för kränkningar. Redan då så kallades beteendet "oacceptabelt" av Stampens kommunikationschef Hampus Knutsson.

Nu har ledningen fattat beslut om Markus Hankins. Efter en veckas semester kommer han att omplaceras inom Stampen. I stället för jobbet som onlinechef kommer han i fortsättningen att arbeta med strategiska frågor tillsammans med Stampens digitala ledning. Det rapporterar Dagens Media.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

GPMarkus Hankins

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.