Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Efter Pops – ny vd på Hitta.se

Publicerad: 28 oktober 2013, 14:13

52-årige Kent Edlund blir ny vd på Hitta.se. Han tillträder sin nya tjänst från och med den 1 november. Han har suttit som tf vd sedan det den 10 september stod klart att Joakim Pops lämnar bolaget. Kent Edlund är en av Hitta.se:s grundare.


Ämnen i artikeln:

Hitta.se

Han har arbetat inom Schibsted sedan 2005 och var vd på Teleadress till 2010. Kent Edlund har därefter tillhört ledningen för Hitta.se

– Det är en sann glädje att välkomna Kent som ordinarie VD för Hitta.se.  Hans djupa kunskaper och erfarenheter av söktjänster i modern tappning  är mycket värdefulla, säger styrelseordföranden Mats Eriksson i en  kommentar.

Kent Edlund har haft olika positioner inom bland annat  Telia Info Media.

Han har bland annat utfört utlandsuppdrag i Holland,  Israel och Polen.

– Det är en spännande utmaning som jag ser mycket  fram emot. Tillsammans med duktiga medarbetare och en förstärkt  strategisk ägarbild i och med Pierre Siris och Alexander Hannerlands  delägarskap är jag övertygad om vi kan utveckla hitta.se ytterligare,  med ännu större fokus på mobila och lokala tjänster, säger Kent Edlund.

Kent Edlund är utbildad på Örebro Universitet.

Karl-Johan Byttner

Ämnen i artikeln:

Hitta.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.