Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Efter Rädda Barnen här är hennes nya jobb

Publicerad: 24 oktober 2011, 12:36

Nedjma Chaouche slutade som kommunikationschef för Rädda Barnen. Nu har hon fått ett nytt jobb: Presschef för Hälso- och sjukvårdsförvaltningen.


Nedjma Chaouche på nytt jobb igen. Foto: Fredrik Thambert.

Efter kort tid som kommunikationschef för Rädda Barnen valde Nedjma Chaouche höstas att lämna sitt uppdrag.

– Jag hade tänkt att få ägna mig mer åt extern kommunikation än vad som blev fallet, sa hon till Resume.se.

Nedjma Chaouche var nyhetsankare på SVT i 20 år innan hon blev  pr-konsult på Gullers Grupp. Innan hon tog tjänsten som  kommunikationschef på Rädda Barnen var hon presschef på  Migrationsverket.

Nu blir hon presschef för Hälso- och sjukvårdsförvaltningen vid Stockholms läns landsting. Hon tillträder i dag.

– Hittills har jag haft förmånen att arbeta med organisationer som har angelägna uppdrag. Därför blev jag glad när jag fick den här förfrågan. Att få bidra till att alla stockholmare, oavsett bakgrund, ska ha samma rätt till den offentligt finansierade vården, känns som en fantastisk utmaning, säger Nedjma Chaouche i ett pressmeddelande.

– Vi har ett svårt och viktigt uppdrag för att 2,1 miljoner invånare i Stockholms län ska känna till sina rättigheter i vården. Vi ska hjälpa invånarna att söka rätt vård, på rätt sätt, vid rätt tid. Vi vill förstärka vår service till journalister och därmed länets invånare genom rekryteringen av Nedjma som har en bred erfarenhet både som journalist och kommunikatör, säger Katarina Winell kommunikationschef vid Hälso- och sjukvårdsförvaltningen.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.