Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Efter skilsmässan – betalar exfrun för att hålla tyst till media

Publicerad: 25 juli 2013, 07:47

Michael Moore

Foto: Colourbox

Dokumentärfilmaren Michael Moore ska enligt uppgifter köpa sin exfrus tystnad. Något som kostar honom miljoner dollar. Bakgrunden ska vara att han inte vill att någon ska få veta hur förmögen han är.


Michael Moore, som anses göra dokumentärfilmer från vänster, ska vara extremt rädd för att uppgifter om hur rik han är ska läcka ut till pressen.

– Det sista Michael vill är att gå igenom en bitter skilsmässostrid som skulle tvinga honom att dokumentera sin enorma förmögenhet, säger en källa i veckotidningen National Enquirer.

I juni ansökte den Oscarsbelönade filmmakaren om skilsmässa från sin hustru Kathleen Glynn. Utöver sin filmproduktion är Michael Moore känd för att kritisera egoistiska kapitalister som inte bryr sig om 99 procent av USA:s invånare.

Nu uppger källor att han inte vill att någon ska få veta att han tillhör den resterande procent av amerikanerna som är mest förmögna.
Michael Moore ska enligt källor vara god för omkring 350 miljoner kronor och bor i en jättevilla på närmare 900 kvadratmeter.

– Det är därför han planerar att ge sin hustru minst hälften av förmögenheten, kanske mer, för att detaljerna om hans enorma rikedomar aldrig ska listas i några rättegångsdokument, säger källan.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.