Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Efter utredning: Ogilvy sparkar global kreativ chef

Publicerad: 12 juli 2018, 09:08

Foto: Skärmdump/Youtube

Ogilvys vd skriver i ett pressmeddelande att man sparkar Tham Khai Meng efter att flera anställda skickat in klagomål om hans beteende.


Ämnen i artikeln:

VdOgilvy

Tham Khai Meng har varit global kreativ chef för Ogilvy under flera år. Nu sparkas han efter att flera anställda anklagat honom för olämpligt beteende.

Ogilvys vd, John Seifert, skriver i ett pressmeddelande att man i samband med klagomålen startade en utredning där man tog hjälp av en extern juridisk rådgivare.

"Efter att ha noggrannt granskat utredningsresultatet tillsammans med flera partners kom vi fram till att Khais beteende var ett klart brott mot företagets värderingar. Därför har jag beslutat att säga upp Khais anställning med omedelbar verkan", skriver John Seifert bland annat.

Tham Khai Meng började jobba på Ogilvy 1999 och har sedan dess kommit att bli ett välkänt namn och ansikte inom reklambranschen.

Det finns i nuläget inga uppgifter om vad Tham Khai Meng gjort.

Alex Hartelius

Ämnen i artikeln:

VdOgilvy

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.