Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Egmont och Viasat lanserar golfmagasin

Publicerad: 22 januari 2018, 10:24

Egmontägda Svenskgolf.se och Viasat inleder samarbete kring produktionen av det nya tv-magasinet Klubbhuset.


Ämnen i artikeln:

Viasat Sport

Det nya tv-magasinet Klubbhuset kommer att publiceras i samband med de största golftävlingarna under 2018, tävlingar som Viasat till stor del sitter på sändningsrättigheterna till.

I magasinet, som sänds på svenskgolf.se, kommer spelare och experter intervjuas och kommentera de aktuella tävlingarna.

– På svenskgolf.se ser vi ett väldigt stort intresse för tävlingsgolf och att läsarna gärna vill ta del av rörligt material. Vi har redan i dag många artiklar som innehåller korta klipp med höjdpunkter och läckra slag från tävlingar, men känner att det funnits ett tomrum när det handlar om ett aktuellt featuremagasin om tävlingsgolf. Den luckan fyller vi nu i och med det exklusiva samarbetet med Viasat Golf kring Klubbhuset, säger CM Hellsten, redaktör för Svenskgolf.se.

Det första avsnittet av Klubbhuset sänds den 23 januari.

– Det är vi och Svensk Golf som historiskt under en lång tid varit de två stora förmedlarna av golf. För vår del är det givetvis väldigt trevligt att nå ut än mer brett med golfinnehållet. När vi väl gör den här satsningen så känns det 100-procentigt att göra det just tillsammans, det är den självklara partnern i de här sammanhangen, säger Per Nunstedt, sportchef på Viasat

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Viasat Sport

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.