Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Egmont plockar försäljningsboss från DN

Publicerad: 4 april 2013, 10:52

Heikki Lampinen.

46-årige Heikki Lampinen går in som ny försäljningsdirektör för Egmont Tidskrifter. Han har arbetat tretton år på DN och kommer närmast från en roll som affärsenhetschef med ansvar för varumärkes- och detaljistannonsering.


Ämnen i artikeln:

Egmont

– Jag är mycket glad över att Heikki har valt att börja hos oss, han är en erfaren och kunnig chef som kommer tillföra Egmont Tidskrifter mycket, säger Per Kjellander, vd på Egmont Tidskrifter i en kommentar.

Heikki Lampinen börjar som ny försäljningsdirektör på Egmont Tidskrifter under våren. Han känner sig ändå lite sorgsen över att lämna DN som arbetsplats, där han alltså har varit verksam under tretton år:

– Jag har trivts väldigt bra på DN i alla år så det är lite vemodigt att sluta på en sådan fantastisk arbetsplats men samtidigt var detta ett erbjudande som jag inte kunde tacka nej till. Egmont Tidskrifter är ett framgångsrikt och spännande bolag med en strategi som är lockande, säger Heikki Lampinen i en kommentar.

Karl-Johan Byttner

Ämnen i artikeln:

Egmont

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.