Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Eidmann bildar nytt bolag

Publicerad: 16 september 2013, 11:53

Johan Eidmann, grundare och ägare av Bizkit Wisely, Eric Lundberg före detta nordisk marknadsdirektör för Plantagen och Trule Røise, grundare och ägare av Oculos bildar ett nytt bolag – Oculos AB för att erövra den svenska marknaden.


Ämnen i artikeln:

Johan EidmannBizkit WiselyPlantagen

– Medielandskapet blir alltmer  komplext och det ä viktigt för oss att ihop med våra kunder navigera  rätt för att de skall vinna sitt marknadskrig, säger Johan Eidmann, VD  och grundare av Bizkit Wisely i en kommentar.

Oculus är stora inom digital kunddialog i Norge och erbjuder programvaran Oculos Dialog.

Enkelt  förklarat går programmet ut på att sköna kundrelationer via händelsestyrd och automatiserad kommunikation. Oculos menar att  förändringarna i svenska folkets mediekonsumtion skapar såväl  möjligheter som utmaningar och inleder nu ett samarbete med Bizkit Wisely  om att dra igång Oculos i Sverige.

Bizkit Wisely hoppas att  samarbetet ska leda till att man kan stärka sitt kunderbjudande och  integreras med slutkunderna i högre utsträckning än tidigare. Allt för att kunna ”maximera nyttan av medieinvesteringarna.”

De  båda bolagen har också kopplat in Eric Lundberg, som har varit nordisk  marknadsdirektör för Plantagen under de senaste tre åren.

Oculos  startade i Oslo 1998 och har idag 32 anställda.

Ägarförhållande blir: Oculos 34 procent, Bizkit Wisely 33 procent och Eric Lundberg 33 procent.

Karl-Johan Byttner

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.