Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Ekwall släpper ”svår” bok

Publicerad: 5 december 2011, 15:46

Patrick Ekwalls bok som släpps om två veckor.

TV4-profilen Patrick Ekwall släpper en bok – 400 sidor med betraktelser och livsupplevelser. – Den ges ut av mig själv med hjälp av TV4, säger han till Resume.se.


Ämnen i artikeln:

Patrick Ekwall

Patrick Ekwall ser inte boken som en självbiografi. Snarare handlar det om det bästa från bloggen och nytt material i form av idrottsliga och privata upplevelser.

– Det är en bok för alla som gillar vad jag har skrivit i bloggen. Hälften är sport och hälften är annat, som bland annat pappalivet, som ju är så populärt att skriva om nuförtiden, säger Patrick Ekwall till Resume.se.

Boken kommer att gå att beställa på Fotbollskanalen.se. Tanken är också att den ska säljas i handeln.

Patrick Ekwall har hållit på med boken länge.

– Det är inget megaprojekt, men det har kommit mycket emellan. Men det är kul att den är klar och ska släppas nu. Jag är nöjd med slutresultatet, säger Ekwall som inte tror att boken kommer att generera några stora rubriker.

– Det skulle jag inte tro. Men man vet ju aldrig vad kvällstidningarna kan hitta på.

Titeln då (Svår, svårare , Ekwall), hur kom du fram till den?
– Mitt namn skulle vara med och ordet svår passade också bra med tanke på att jag använder det ordet så mycket i mitt bloggande.

För Patrick Ekwall har ordet svår fler betydelser än den traditionella.  En "svår klocka", "svåra skor", etc kan man läsa om i hans blogg.

– Jag använder ordet svår för väldigt många olika saker.  En svår sittning är en bra sittning exempelvis.

Boken släpps om två veckor.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Patrick Ekwall

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.