Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Ekwall vs Lundh på turné

Publicerad: 19 april 2012, 08:14

Patrick Ekwall och Olof Lundh.

Foto: TV4.

TV4:s fotbollsshow ”Ekwall vs Lundh” skrotar studion. Den här gången är det i stället Patrick Ekwall och Olof Lundh som gästar gästerna i programmet. – Vi har redan gjort klart med flera profiler, både svenska och utländska, i Premier League, och kommer både att åka ut i Sverige och i Europa, säger Olof Lundh inför säsongspremiären i dag.


Ämnen i artikeln:

Olof LundhPatrick Ekwall

Fotbollsprogrammet "Ekwall vs Lundh" på Fotbollskanalen.se och i TV4 Sport har genom åren varit populärt trots liten budget, och i dag är det premiär för sjätte säsongen.

Parhästarna Ekwall och Lundh spänner musklerna med det nya "On Tour"-konceptet där TV4-duon åker runt i Europa och gästar svenska fotbollsprofiler. I nypremiären hälsar de på hos svenskbekantingen Roy Hodgson – manager i West Bromwich.

– Väldigt roligt att komma ut och träffa folk i deras miljöer och vi hoppas att det ska bli ännu öppnare och ärligare snack och att det ska fortsätta vara ett program som ger eko vilket det gjort många gånger genom åren, säger Olof Lundh, chefredaktör på Fotbollskanalen.se, i en kommentar.

Ekwall och Lundh kan nu även titulera sig researrangörer och värdpar. Säsongen avslutas med en fotbollsresa – "Ekwall vs Lundh on Tour Live" – till England. Man kan vinna en plats och följa med eller via Watch It Live köpa sig en plats på resan.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Olof LundhPatrick Ekwall

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.