Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Elin Kling slutar hos Expressen och TV4

Publicerad: 5 oktober 2010, 14:09

Modeprofilen och bloggaren Elin Kling slutar hos Expressen efter tre år på tidningen, och hon har även sagt upp sig hos TV4.


Ämnen i artikeln:

Elin KlingExpressenTV4

Elin Kling. Foto: Resumé.

Stilexperten Elin Kling, med modebloggen "Style by kling" på TV4.se, har varit en framträdande modeprofil hos Expressen i tre år.

Men nu slutar hon hos "Getingen".

– Det stämmer, hon har valt att avsluta samarbetet med oss. Hon är ju frilans och har valt att gå vidare. Vi har varit jättenöjda med henne, säger Annika Leone, featurechef på Expressen-bilagan Extra.

Emma Danielsson, ny moderedaktör på Expressen, ska fylla luckan efter Elin Kling. Danielsson kommer från Veckorevyn och tar över det som Elin Kling gjort på Expressen.

I ett pressmeddelande senare under dagen framgår det att Elin Kling slutar på både Expressen och TV4.

– Det har varit en otroligt spännande och lärorik tid men det är dags för mig att möta nya utmaningar och projekt. Jag kommer självklart att fortsätta driva min blogg, några månader till på TV4 och sedan vidare på ny adress, säger Elin Kling i en kommentar.

Elin Kling vill ännu inte avslöja vad hon ska göra framöver.

Hon kommer fortsätta att driva sitt eget företag Fashion networks.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Elin KlingExpressenTV4

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.