Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Elin Kling: ”Tycker äntligen vi har hittat dit vi ville”

Publicerad: 9 november 2012, 07:49

Elin Kling.

Foto: Mathias Nordgren

I onsdags kväll utsågs Elin Kling, Style Bys creative director, till Årets genombrott på Tidskriftsgalan. Något som gjorde henne överlycklig.
– Jag tycker äntligen att vi har hittat dit vi ville från början med Style By, säger hon till Resumé.


Ämnen i artikeln:

StylebyElin KlingTidskriftspriset

I onsdags kväll utsågs Elin Kling, Style Bys creative director, till  Årets genombrott på Tidskriftsgalan. Hon fick det med motiveringen:

"Smart och modigt har årets vinnare tagit ett nytt steg. I en karriär fylld av genombrott har hon det senaste året slagit igenom också i magasinsvärlden. Årets genombrott Elin Kling."

Elin Kling var inte där själv för att  motta priset då hon bor och jobbar mestadels i New York. Resumé tog kontakt för att höra hur det känns att vara Årets genombrott.

– Fantastiskt! Dock skulle inte Style By vara något genombrott utan  resterande team i våran redaktion. Styrkan ligger i att vi kompletterar  varandra väldigt bra.

Vad tycker du om Style Bys utveckling?
– Jag tycker äntligen att vi har hittat dit vi ville från början med  Style By. Det tar tid att forma en produkt, få in rutinerna till ett  effektiv arbete så att vi också har tid att blicka framåt.

Vad har ni för mål framöver?
– Style By ska alltid utvecklas, aldrig stanna upp. Mycket handlar om  att vara i nuet och vi lägger stor vikt vid att alltid vara lyhörda och  framförallt våga prova oss fram.

Vad har du annars för projekt på gång?
– I höst lägger jag all fokus på  Style By, samt min GUESS-kollektion som just nu lanseras i USA, och  snart i Europa samt Asien.

– Jag har ett nytt projekt jag är sugen på  att verkställa, men försöker att avvakta något. Mina senaste projekt har  gått i ett och jag tror att det kan vara hälsosamt att dra i bromsen,  men bara lite, ytterst lite.

Linus Fremin

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.