Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Elon vill inspirera i vardagen med stjärnkocken Niklas Ekstedt

Publicerad: 18 januari 2021, 09:00

Elon inleder ett samarbete med Niklas Ekstedt. Med start i januari ska vitvarukedjan och stjärnkocken arbeta tillsammans för att inspirera svenskar i hemmet.


Ämnen i artikeln:

Elon

Niklas Ekstedt är en av Sveriges mest uppmärksammade matprofiler på senare år och ligger bakom flera hyllade restauranger och tv-program om mat. Bu blir han ambassadör för Elon.

– Det finns så mycket som förenar oss, bland annat viljan att inspirera svenskar att trivas och njuta i hemmen. Därför är vi så enormt glada över möjligheten att få dela med oss av Niklas fantastiska matkreationer till människor runtom i landet, säger Christian Dahlborg, marknadschef på Elon i en kommentar. 

Under kommande åren ska Niklas Ekstedt dela med sig av matinspiration och tips, som passar alla nivåer av matintresserade svenskar. 

– Jag har under mitt liv rest runt mycket i Sverige och utforskat olika platser i landet både privat och i jobbet. ”Eftersom Elon också är engagerade i våra lokala samhällen från norr till söder ser jag mycket fram emot att få möta människor mitt i livet och dela vardagsnära inspiration, kommenterar Niklas Ekstedt.

Elon har under de senaste åren satsat mycket på att utforma butiker och tjänster som gör det enklare för människor i deras vardagsliv. Varumärket hoppas att samarbetet med Niklas Ekstedt kan ge ytterligare inspiration till alla som vill njuta hemma av mat till vardag och fest. 

– Elon, som är en stark och trovärdig aktör på marknaden, känns som en ’perfect match’ med Niklas. Vi ser fram emot det kommande årets aktiveringar tillsammans, säger Jonas Ahnlund, försäljnings- och marknadsdirektör på Next Level Group som hanterar Niklas kommersiella samarbeten.

Samarbetet inleds i januari 2021 och pågår hela året i Elons kanaler. 

 

 

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Elon

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.