Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Emmy-regn över Breaking Bad

Publicerad: 26 augusti 2014, 06:03

Braking Bad, med Walter White, blev nattens stora Emmy-vinnare.

”Breaking Bad” blev den stora vinnaren på Emmy-galan i natt, Facebook vill stoppa klickbeten och Amazon köper streamingtjänsten Twitch Interactive för en miljard. Det är några av rubrikerna i Morgonsvepet.


Ämnen i artikeln:

TwitchFacebookVolvoBreaking BadMorgonsvepetEmmy Awards

Storslam för Breaking Bad på Emmy Awards
AMC:s tv-serie ”Breaking bad” tog storslam på Emmygalan i morse. Tv-serien vann hela fem priser, däribland några av de finaste: bästa dramaserie och bästa manliga huvudroll.

Amazon köper Twitch
Amazon köper Twitch som streamar e-sport, enligt ett pressmeddelande. E-handelsjätten hostar upp 970 miljoner dollar, cirka 6,7 miljarder kronor.
Tidigare ska Google visat intresse för sajten.
Twitch grundades 2011 och fokuserar på att livesända e-sport och tv-spel, skriver Business Insider. (Omni).

Facebook stoppar lockande rubriker
Facebook vill få bort ”klickbeten” — lockande rubriker – i nyhetsflödet. Detta ska göra med en uppdatering, skriver Facebook i ett pressmeddelande. Facebook hänvisar till användarundersökningar som visar att fyra av fem användare föredrar rubriker som tydligt återspeglar artikelns innehåll.

800 journalister på plats när Volvo visar nya modellen
I dag visar Volvo upp nya XC 90-modellen, på Värmdö utanför Stockholm. Det är en förhandsvisming inför bilmässan i Paris och 800 inbjudna journalister från hela världen väntas komma för att rapportera. Bilen är den första helt egna modellen sedan Geely tog över som ägare, och mycket hänger på den om Volvo ska lyckas i konkurremnsen framöver, skriver SvD.

Gardell får kritik för tweet – tycker nytt sjukhus förstör hans utsikt
Jonas Gardell kritiseras för sin tweet där hn motsätter sig en ny sjukhusbyggnad på Erstaklippan i Stockholm – för att det förstör utsikten från hans hem.
En av de som kritiserar Gardell är stadsbyggnads- och idrottsborgarrådet Regina Kevius (M).
– Det är ju han som borde gå i bräschen för det här, menar hon, skriver Metro.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.