Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Emtefall till TT

Publicerad: 28 maj 2012, 09:46

Johan Emtefall.

Foto: Henrik Montgomery.

Johan Emtefall blir ny försäljningsdirektör på TT. Han kommer närmast från Delta Projects. Tidigare har han varit försäljningsdirektör på Talentum Media samt mediechef och account director på mediebyrån IUM. Tjänsten är nyinrättad.


– I vår förestående integration av bild, text och grafik, där behov av  att förmedla och förädla TT-Gruppens samtliga produkter på såväl nya  som gamla plattformar kommer Johan, med sin gedigna mediebakgrund, att  bidra med värdefull kompetens, säger Jonas Eriksson, vd på TT-Gruppen, i ett pressmeddelande.

Rollen som försäljningsdirektör är helt ny. Johan Emtefall ska börja med att samla samtliga produkter och bygga en  försäljningsorganisation.

– Det ska bli fantastiskt roligt och utmanande att få arbeta med  TT-Gruppens starka varumärken inom media. Efter 15 år i mediebranschen  varav hälften på köparsidan på mediebyrå kan jag bidra med erfarenheter  dels av vad som fungerar innehållsmässigt ur ett annonsörsperspektiv men  också ur ett läsar/besökar/tittarperspektiv, säger Johan Emtefall, som tillträder den 20:e augusti.

TT-Gruppen består av nyhetsbyrån TT, servicebyrån TT Spektra,  bildbyrån Scanpix och omvärldsbevakaren TT Monitor. I gruppen finns även  Svenska Grafikbyrån, kompetensutvecklaren TT Komptetens och den  redaktionella kommunikationsbyrån Uppdragsmedia.

Magnus Helander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.