Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

”En delegering från min sida”

Publicerad: 17 augusti 2012, 13:24

Isabella Löwengrip tar in Cimon Lundberg som chefredaktör för Spotlife.

Foto: Resumé.

Bloggnätverket Spotlife, där Isabella "Blondinbella" Löwengrip är majoritetsägare, får redaktionellt innehåll och tar in Cimon Lundberg som chefredaktör. Man ska storsatsa på Colin – en webbportal för manliga bloggare. Samtidigt rekryteras Cissi Wallin och Gina Dirawi som bloggare. – Att ta in Cimon är en delegering från min sida, säger Isabella "Blondinbella" Löwengrip till Resumé.


Ämnen i artikeln:

Isabella LöwengripSpotlife

Bloggaren Cimon Lundberg kan locka en ny målgrupp till Spotlife som nu blir en kombination av webbmagasin och bloggportal. Isabella Löwengrip får också avlastning efter att ha haft extremt många järn i elden.

– Han når ut till en målgrupp som inte jag når ut till – manliga bloggare. Vi behöver bredda oss, säger Isabella Löwengrip som sköter de övergripande frågorna i egenskap av majoritetsägare.  

Spotlife gick från 1,7 miljoner till 3,6 miljoner i omsätning senaste räkenskapsåret. Då blev det en förlust på nära 90 000 kronor.

I år räknar Spotlife att dubbla omsättningen till 6 miljoner och göra en vinst på en halv miljon kronor.

– Idag finns Blondinbella AB, Löwengrip Invest AB, Spotlife Europe AB,  Classified AD, Egoboost Magazine AB och ILIA Group AB (Bellashop). Dom  två mest lönsamma bolagen är Löwengrip Invest och Spotlife. Egoboost  Magazine är dock det roligaste jag gjort och trots att det är en tuff  bransch så går det bättre och bättre. Vi är rätt många anställda nu  vilket är roligt, har Isabella Löwengrip tidigare meddelat.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Isabella LöwengripSpotlife

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.