lördag28 januari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

”En ren lögn”

Publicerad: 7 september 2010, 07:08

Det var allmänt känt att Katrin Zytomierska var mammaledig. Ändå skrev Expressen att hon fått sparken från TV4 och ”Idol eftersnack”. – En regn lögn, säger en rasande Zytomierska, som fick Expressen att göra en pudel.

Ämnen i artikeln:

ExpressenKatrin Zytomierska

MH

Magnus Helander


Expressens felaktiga artikel om Katrin Zytomierska i går.

Expressen slog på stora trumman i går och hävdade att mammalediga Katrin Zytomierska fått sparken från TV4 och ”Idol eftersnack”.

Men Zytomierskas kontrakt som programledare för ”Idol eftersnack” skrivs bara säsong för säsong – den här här säsongen ägnar hon i stället tiden åt att ta hand om sin son Ringo, som hon har tillsammans med Bingo Rimér.

Expressens felaktiga uppgifter spreds i flera andra medier. Katrin Zytomierska blev rasande.

– Jag var hemma en sväng mellan möten och då såg jag att Expressen skrivit att jag fått sparken från Idol, vilket är en ren lögn såklart, så då fick jag ta tag i det också mitt i allt. Imorgon (i dag, reds anm) skriver de en ny artikel där de förhoppningsvis skriver ut sanningen, skriver hon i sin blogg.

Hon tog illa vid sig av artikeln och skriver att hon blev ”jävligt irriterad”.

– Det är så sjukt att jag ena stunden ska bli påhoppad om att jag inte får jobba när jag är mammaledig och andra stunden blir anklagad för att få sparken från ett jobb som jag inte har. Det vore väl ganska sjukt om jag skulle jobba som programledare, som är ett jobb, samtidigt som jag får mammapengen. Dessutom så är jag inte anställd av TV4 så jag kan ju inte bli sparkad från ett jobb som jag inte har.

– Jag och TV4 är ju jättevänner och det vet väl alla att jag gjort ett bra "jobb" för dem med Eftersnacket i två år, så det finns ju ingen som helst anledning för dem att sparka mig. Dessutom ska jag ju vara med i ett av deras program "Dansfeber" om två veckor, som deltagare, så det vore ju konstigt om de sparkat mig?, skriver hon.

Expressen gör i dag en pudel där tidningen intervjuat Zytomierska som säger att hon är mammaledig.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev