Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

”En större känsla av splittring än vad jag känt under min livstid”

Publicerad: 4 januari 2017, 09:06

Mark Zuckerberg vid ett av Techcrunchs event under 2015.

Foto: Techcrunch/Wikimedia Commons

Facebooks grundare Mark Zuckerberg lovar att lyssna mer till människors åsikter.


Ämnen i artikeln:

FacebookMark Zuckerberg

Falska nyheter, mätfel och censur. Facebook var ansatt under 2016. I ett Facebook-inlägg skriver den sociala plattformens grundare Mark Zuckerberg  hans nyårslöfte är att prata mer med människor om deras åsikter, skriver BBC.

"Efter ett tumultartat år min förhoppning inför den här utmaningen att komma ut mer och prata mer med människor om hur de lever, arbetar och tänker om framtiden.", skriver han och fortsätter:

"Mitt jobb handlar om att koppla samman världen och ge alla en röst. Jag vill personligen höra mer av dessa röster i år."

Han skriver vidare att teknologi och globalisering har gjort oss med produktiva och mer nära varandra i årtionden men att det också har bidragit till en splittring.

"Det har skapat många fördelar men för många har det också gjort livet mer utmanande. Det har bidragit till en större känsla av splittring än vad jag har känt under min livstid. Vi behöver hitta ett sätt att förändra spelet så att det funkar för alla.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

FacebookMark Zuckerberg

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.