Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

onsdag12.05.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Media

Eniro inleder samarbete med ekonomisajt

Publicerad: 26 februari 2014, 08:55

Torbjörn Isacson.

Foto: SvD.

Sökjätten Eniro inleder ett samarbete med Torbjörn Isacsons ekonomisajt N360. Samarbetet innebär att företagstjänsten Proff, som konkurrerar med exempelvis Allabolag, blir sökbar på sajten.


Ämnen i artikeln:

SvD NäringslivTorbjörn Isacson

– Samarbetet med en kvalitetssajt som N360 ligger i linje med vår ambition att finnas där det finns en efterfrågan på sökbar  företagsinformation, säger Mattias Wedar, chef för produktutveckling och  marknadsföring inom Eniro i en kommentar.

Söktjänsten Proff erbjuder  affärsinformation om alla svenska bolag och finns redan på Svenska  Dagbladet Näringsliv och nu alltså även på N360.

De främsta målgrupperna är beslutsfattare, medvetna konsumenter och långsiktiga investerare.

N360  erbjuder analyser, kommentarer och granskningar och riktar sig till  besökare som är intresserade av investeringar, organisationer och  samhällsutveckling, vilket också en viktig målgrupp för Proff.

–  Genom samarbetet med Proff lägger vi grunden för en av Sveriges  starkaste sektioner för bolagsinformation, där ytterligare delar  lanseras den närmaste tiden, säger N360:s chefredaktör Torbjörn Isacson i  en kommentar.

Torbjörn Isacson är chefredaktör, krönikör och medgrundare av N360. Han skriver analser och krönikor i SvD näringsliv sedan år 2005 och var börskrönikör för DI mellan 1989-2005. Han har också varit ansvarig för börsbevakningen på e24.

Proff erbjuder alltifrån officiell företagsinformation om styrelse och ledning till finansiell information och utvalda nyckeltal om samtliga aktiebolag.

Karl-Johan Byttner

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.