Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Erik Hörnfeldt är ny bloggare på Resumé

Publicerad: 6 februari 2015, 08:29

Erik Hörnfeldt

Foto: Andreas Elgstrand

För ett knappt år sedan lämnade han rollen som pr- och presschef på operatören 3. Nu är kommunikationskonsulten och den före detta journalisten Erik Hörnfeldt ny bloggare på Resumé.


Ämnen i artikeln:

Erik HörnfeldtResumé

I mars lämnade Erik Hörnfeldt jobbet på 3 efter 12 år på företaget. Han verkar numera som kommunikationskonsult i det egna bolaget Tung Fat PR. Nu förstärker han Resumés bloggstall.

– Erik är en spännande röst och en väldigt, väldigt skicklig stilist. Jag gillar att erbjuda sådana personer Resume som plattform och se vad som händer. Jag hoppas och tror att det faller våra läsare i smaken. Håll till godo, säger Resumés chefredaktör Claes de Faire.

Erik Hörnfeldt var profilerad musikjournalist på Expressen innan han fick flera redaktörsbefattningar på tidningen. Han jobbade på tidningen i 14 år mellan 1978 och 1992 innan han gick över till tidningen Z. Från 1995 och framåt blev det Torget, jobb som informationschef på det hajpade it-bolaget Icon Medialab. 1999 grundade han startup-bolaget Halogen innan han blev pr- och presschef på 3.

Hans första blogginlägg på Resumé kan du läsa här.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Erik HörnfeldtResumé

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.