Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

”Ett bögringen i webbformat”

Publicerad: 16 januari 2012, 10:19

FIlip & Fredriks nya sajt.

Filip Hammar och Fredrik Wikingsson har skaffat sig en egen sajt. Där samlas duons tidigare material och podcast-sändningar. Filip & Fredrik kommer även att blogga – det har de aldrig gjort förut.


Ämnen i artikeln:

Fredrik WikingssonFilip och FredrikFilip Hammar

"Notera att detta inte är någon humorsajt i stil med 1000apor eller Spermaharen, vi ser det mer som en plats att mötas – ett bögringen i webformat, där vi tänker hitta på en hel del kul saker framöver. Några konkreta idéer tänker vi inte bjuda på än för då kommer Eddie Izzard och snor dem", skriver Filip & Fredrik i ett av sina första blogginlägg på nya sajten Filipochfredrik.com.

Sajten är startad på eget initiativ i samarbete med webbyrån Oh My. Först och främst ville duon skapa en plattform för sina podcast-program.

Fredrik Wikingsson är just extra stolt över podcast-upplägget på sajten där relaterade länkar dyker upp under lyssnandets gång. Det gör att man till exempel kan pausa och gå in och titta på de Youtube-länkar det pratas om i programmet.

– Vi har fått mer respons på podcasten än något av de tv-program vi gjort. Det är mail från svenska forskare på Harvard, 24-åriga webbdesigners i Shanghai och Peter Englund. Dessutom har vi skitit ur oss flera tusen TV-program. Vi har helt enkelt samlat alltihop under samma paraply, säger Fredrik Wikingsson i en kommentar.

Han förklarar för Resume.se att duon nu när "bloggosfären är död" börjar blogga.

Fotnot: ”Bögringen” är i folkmun benämningen på ringen inne på Stockholms central – en klassisk mötesplats som även kallas "spottkoppen".

Magnus Helander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.