Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

”Ett fint sätt att hylla min mamma”

Publicerad: 13 september 2012, 08:00

Otto Sjöberg till Beckmans.

Foto: Beckmans.

(UPPDATERAD) Expressens tidigare chefredaktör Otto Sjöberg, som numera driver det egna bolaget Media(r)evolution, testar rollen som lärare. I höst, med start 1 oktober, håller han en kurs på Beckmans akademi.


Ämnen i artikeln:

BeckmansOtto Sjöberg

Kursen heter " Mobil marknadsföring och affärsutveckling med  Otto Sjöberg" och kommer att behandla frågor som hur den mobila  revolutionen förändrar vårt sätt att konsumera och kommunicera.

– För mig är det ett roligt och intressant sätt att testa en annan form av  workshop med folk från olika verksamheter. Och i våras, när idén dök  upp, kändes det också som ett fint sätt att hylla min mamma som ju var  lärare men dog tidigt i våras, säger Otto Sjöberg till Resumé.

Otto Sjöberg var chefredaktör för Expressen 2002 till januari 2009. Därefter blev han vd för TV4:s och Expressens samägda mobilbolag Mobilab. Han har även  ett förflutet som utvecklare av sajter, på Aftonbladet.se och på TV4 Interaktiv.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

BeckmansOtto Sjöberg

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.