Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

”Ett ruttet och desperat medieklimat”

Publicerad: 25 mars 2014, 14:08

Cissi Wallin.

Medieprofilen Cissi Wallin är rasande över att hennes tjänster använts av medieföretag, utan ersättning. – Det är ett ruttet och desperat medieklimat vi fått, säger hon till Resumé.


Ämnen i artikeln:

Cissi Wallin

Programledaren och bloggaren Cissi Wallin, som numera bor i New York, blev rasande i går och släppte ut aggressionerna i ett längre inlägg på Facebook:

"Kära f.d och typ nuvarande kollegor inom den här branschen vi kallar media. Jag älskar att hjälpa små aktörer och entreprenörer med såväl tips som kontakter. Främst kvinnor. Det gör jag gärna gratis. Men! När ni däremot börjar höra av er från stora säg tv och radio-redaktioner och vill ha mina tips, min input på random ämnen, min expertis överlag men utan att ge mig varken exponering eller pengar för detta så blir jag ARG, skrev hon bland annat och fortsatte:

"...jag tror inte på goodwill som i dela med sig av sin kompetens och inte få ett skit tillbaka. Lägg ner nu. Ni vet vilka ni är. Anlita mig för en anständig peng eller stay away."

När Resumé når henne vill hon inte hänga ut någon, men säger:

– Men det handlar det om stora mediehus med miljoner i omlopp. De har mage att göra av sig och få tips, vinkar och jo, en slags gratis research men förklär det till en "god gärning" eller liknande. För vem då? Familjen Bonnier? Någon chef på Sveriges Radio med 60 000 i månadslön?.

– Det är ett ruttet och desperat medieklimat vi fått. Och jag är sjukt trött på det.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Cissi Wallin

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.