Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

”Ett viktigt erkännande för hela podcast-sfären”

Publicerad: 30 oktober 2013, 09:01

Kristoffer Triumf.

Foto: Malin Triumf (En ny, enligt Kristoffer själv, felfri bild)

Kristoffer Triumf är nominerad till Stora Journalistpriset för sin podcast Värvet, i kategorin Årets förnyare. – Jag vågar inte riktigt hoppas på att jag vinner, men det vore enormt roligt så klart, säger han till Resumé.


Ämnen i artikeln:

Stora JournalistprisetKristoffer Triumf

Kristoffer Triumf, som numera kan leva på sin podcast Värvet, borde enligt många, och även enligt honom själv, ha haft en plats på nomineringslistan redan i fjol.

– Well, jag tyckte ju liksom att jag var värd en nominering redan  förra året, men jag är inte bitter eller så – det är mycket bättre att  det blev nu, för jag är nog lite snyggare i år än förra året. Vilket  Resumés läsare skulle veta om ni slutade använda den där vämjeliga  fisheye-bilden, säger Kristoffer Triumf.

Vad betyder nomineringen för dig?

– Det  är så klart ett viktigt erkännande för både mig personligen men också,  tror jag, hela podcast-sfären. Att vi får komma in i de fina salongerna  är en kvitto på att vi gör något bra.

Firar du redan nu, eller väntar du tills efter prisutdelningen?

– Nja, just i dag  är jag sjuk för att parafrasera Kenta. Men jag har fått väldigt mycket  kärlek i sociala medier, och det gör mig glad så klart.

Tror du att du vinner?

– Jag vågar  inte riktigt hoppas på det, men det vore enormt roligt så  klart.

Prisutdelningen äger rum på Operaterrassen i Stockholm den 21 november.

Magnus Helander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.